top of page

Ημερίδα παρουσίασης έργου SULEAP

20/06/24

SULEAP multiplier event invitation

Πρόσκληση σε εκδήλωση ''SULEAP- Ανάπτυξη Δεξιοτήτων για μια Βιώσιμη Παραγωγή Δέρματος"

Θα είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εμάς να παραβρεθείτε στην παρουσίαση του έργου "SULEAP - Ανάπτυξη Δεξιοτήτων για μια Βιώσιμη Παραγωγή Δέρματος", που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Ιουνίου, στις 5:30 μ.μ., στο ξενοδοχείο "Στράτος Βασιλικός", Μιχαλακοπούλου 114. Η παρουσίαση θα γίνει στο πλαίσιο της Ημερίδας "Κλάδος Δέρματος, Κλωστοϋφαντουργίας και Ένδυσης - Προκλήσεις για την Πράσινη και Ψηφιακή Μετάβαση".

Το έργο SULEAP έρχεται να καλύψει την έλλειψη γνώσεων σχετικά με την εφαρμογή της βιωσιμότητας στη βιομηχανία δέρματος. Στόχος του είναι η ευαισθητοποίηση σχετικά με τα οφέλη της βιωσιμότητας στην παραγωγή δέρματος και η στήριξη της μετατροπής της βιομηχανίας δέρματος σε μια σύγχρονη, αποδοτική ως προς τους πόρους, και ανταγωνιστική βιομηχανία. Στην εκδήλωση, θα γίνει επίδειξη του εκπαιδευτικού υλικού που αναπτύχθηκε και που προορίζεται για όσους ενδιαφέρονται να ενημερωθούν και να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους στο αντικείμενο της βιωσιμότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://suleap.eu/el/home/



Πρόγραμμα Ημερίδας 25 Ιουνίου 2024 v2
.pdf
Download PDF • 88KB

bottom of page